Prijava za podjetja
Page name

Prosta dela

Neto urna postavka
Št. del.: 3

ADMINISTRATIVNA DELA

Znano IT podjetje išče študenta/ko za pomoč v oddelku podpore: delo zajema komunikacijo s strankami, vodenje ustrezne dokumentacije, pripravo ponudb in pogodb, izdajo računov, fakturiranje. Zaželene so izkušnje v administraciji, poznavanje osnovnih računalniških programov, znanje angleškega jezika in komunikativnost. Prijave s CV-jem in pripisom: Administrativno delo, pošljite na e-naslov.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 374749 Narava dela: začasno in občasno delo

RAČUNALNIŠKE STORITVE

Znano IT podjetje v razvojnem oddelku išče študenta/ko za zagotavljaje kakovosti HW in SW produktov. Zaželen študij računalništva, informatike ali elektrotehnike oz. tech-savvy junak/junakinja drugih fakultet. Nudijo: delo na rastočih cloud aplikacijah, reševanje raznovrstnih razvojnih izzivov, kjer pride do izraza kreativnost, delo z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja. Nudijo tudi možnost dela od doma in dolgoročnega, občasnega sodelovanja. Prošnjo s CV-jem pošljite na e-mail.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 372600 Narava dela: začasno in občasno delo

PROGRAMIRANJE

Znano IT podjetje išče . Net/Angular programerko ali programerja. Delal/a boš v mladi ekipi s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo kasnejše zaposlitve. Nudijo veliko avtonomije pri reševanju problemov, sodelovanje v celotnem ciklu razvoja produkta, ter delo z najnovejšimi tehnologijami in koncepti razvoja. Možnost dela na lokaciji podjetja ali od doma. Prijave s CV-jem in pripisom Junior Programer/ka v ekipi MyHours pošljite na e-naslov.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: PO DOGOVORU
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 360287 Narava dela: začasno in občasno delo
Prosta dela za študente in dijake | e-Študentski Servis