Za podjetja
Page name

Prosta dela

Neto urna postavka
Št. del.: 3

ADMINISTRATIVNA DELA

V kolikor študirate ekonomijo ali podobno smer in si želite novih izzivov, se prijavite. Iščejo samostojno osebo za številna raznovrstna dela na področju financ, naložb, denarja, pripravo izobraževanj, vnosi podatkov itd. Postopoma spoznate vse aktivnosti, ki so potrebne za delovanje družbe. Zaželene so izkušnje. Glede plačila so odprti za individualni dogovor. Možnost kasnejše redne zaposlitve. Prijavo pošljite najkasneje do 31. 1. 2022.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (OBČASNO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 358394 Narava dela: začasno in občasno delo

ZAHTEVNA ADMINISTRATIVNA DELA

Imaš veselje do dela s številkami? Potem je delovno mesto pravo zate. Iščejo zanesljivo osebo za izdelavo provizijskih obračunov, razne finančne izračune, kalkulacije, analize, evidence. Ogromno se naučiš, delo opravljaš samostojno, s prijetnimi sodelavci. Delovne izkušnje so zaželene, niso pa pogoj. Plačilo je stimulativno, odprti so za individualni dogovor, z delom lahko pričneš takoj. Če se najdeš, te zaposlijo po končanem študiju. Prijavo pošlji do 31. 1. 22.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (OBČASNO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 358393 Narava dela: začasno in občasno delo

KLICNI CENTER

Delo v klicnem centru v finančni dejavnosti, klicanje obstoječih strank, dogovarjanje prodajnih terminov za sodelavce, klicanje podjetnikov, izvedba kampanj, raznovrstna administrativna dela. Zaželene so izkušnje v klicnem centru, pozitivna energija, želja po doseganju dobrih rezultatov in vztrajnost. Nudijo delo s prijetnimi sodelavci v okolju, kjer se veliko naučiš in si samostojen. Plačilo je stimulativno. Po začetnem krajšem uvajalnem obdobju se plačilo poviša. Z delom se lahko začne takoj.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (OBČASNO)
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 358392 Narava dela: začasno in občasno delo
Prosta dela za študente in dijake | e-Študentski Servis