Prijava za podjetja
Page name

Prosta dela

Neto urna postavka
Št. del.: 3

VZDRŽEVANJE

Iščejo zanesljivo, natančno in polnoletno osebo za vzdrževanje avtomatov v trgovinah v Kranju. Delo vključuje: osnovna popravila, opravljanje s programom, čiščenje avtomatov in naročanje surovin. Prednost ima študent strojne ali podobne smeri. Obvezno je vozniško dovoljenje B kategorije. Zaželen lastni prevoz. Poleg urne postavke poravnajo kilometrino do lokacije vzdrževanja. V primeru intervencije je urna postavka 9, 47 bruto (v 2 urah na željeni lokaciji vzdrževanja).

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: PO DOGOVORU
Šifra: 374721 Narava dela: začasno in občasno delo

VZDRŽEVANJE

Iščejo zanesljivo, natančno in polnoletno osebo za vzdrževanje avtomatov v trgovinah v Ljubljani. Delo vključuje: osnovna popravila, opravljanje s programom, čiščenje avtomatov in naročanje surovin. Prednost ima študent/ka strojne ali podobne smeri. Obvezno je vozniško dovoljenje B kategorije. Zaželen lastni prevoz. Poleg urne postavke poravnajo kilometrino do lokacije vzdrževanja. V primeru intervencije je urna postavka 9, 47 bruto (v 2 urah na željeni lokaciji vzdrževanja).

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: DLJE ČASA (ZAČ. IN OBČ. DELO)
  • Delovnik: PO DOGOVORU
Šifra: 374717 Narava dela: začasno in občasno delo

DELO V PROIZVODNJI

Podjetje potrebuje dodatno pomoč pri pripravi v proizvodnji čistil in kozmetičnih izdelkov. Pogoji so dobra fizična pripravljenost, delavnost, energičnost, natančnost, zanesljivost, komunikativnost, samoiniciativnost in dobra volja. Zaželene so izkušnje z delom v proizvodnji, niso pa pogoj. Delo poteka po potrebi in dogovoru. Možnost stimulacije.

3
Vsa dela podjetja
  • Trajanje: PO DOGOVORU
  • Delovnik: DOPOLDAN
Šifra: 368057 Narava dela: začasno in občasno delo
Prosta dela za študente in dijake | e-Študentski Servis